LAJMI I FUNDIT:

Universiteti i Prishtinës "Hasan Prishtina

58 Artikuj

​Studentët e duan emrin e Hasan Prishtinës në UP, dorëzohen nënshkrimet në Rektorat

​Studentët e duan emrin e Hasan Prishtinës në UP, dorëzohen nënshkrimet në Rektorat

Arsim
Laureati i çmimit Nobel, Dan Shechtman nderohet me titullin “Doctor Honoris Causa” nga Universiteti “Hasan Prishtina”

Laureati i çmimit Nobel, Dan Shechtman nderohet me titullin “Doctor Honoris Causa” nga Universiteti “Hasan Prishtina”

Arsim
A duhet të largohet emri i Hasan Prishtinës nga UP-ja? Flasin nga Rektorati

A duhet të largohet emri i Hasan Prishtinës nga UP-ja? Flasin nga Rektorati

Mirjeta Hajzeraj
Të mërkurën prezantohet insekti i ri i zbuluar në Kosovë

Të mërkurën prezantohet insekti i ri i zbuluar në Kosovë

Arsim
Kryekuvendarja e Shqipërisë uron 53-vjetorin e themelimit të Universitetit të Prishtinës: Qendër e rëndësishme e vetëdijes kombëtare

Kryekuvendarja e Shqipërisë uron 53-vjetorin e themelimit të Universitetit të Prishtinës: Qendër e rëndësishme e vetëdijes kombëtare

Kosovë
Kurti e Nagavci vizitojnë Rektoratin e UP-së, bisedojnë për Projektligjin për Arsimin e Lartë

Kurti e Nagavci vizitojnë Rektoratin e UP-së, bisedojnë për Projektligjin për Arsimin e Lartë

Arsim
Studentët e UP-së organizojnë marsh kundër Asociacionit

Studentët e UP-së organizojnë marsh kundër Asociacionit

Kosovë
Të enjten protestohet për bojkotim të produkteve serbe

Të enjten protestohet për bojkotim të produkteve serbe

Ekonomi
Përfundon intervistimi i kandidatëve për rektor të UP-së

Përfundon intervistimi i kandidatëve për rektor të UP-së

Arsim
Refuzohet kërkesa e fakultetit filozofik për zëvendësim të orëve

Refuzohet kërkesa e fakultetit filozofik për zëvendësim të orëve

Kosovë
Studentët të zhgënjyer me parkingun nëntokësor: Na u mor hapësira e gjelbëruar – iu dha bizneseve

Studentët të zhgënjyer me parkingun nëntokësor: Na u mor hapësira e gjelbëruar – iu dha bizneseve

Meridiana Statovci
Shpallen rezultatet e pranimit të studentëve në konvikte dhe mensë

Shpallen rezultatet e pranimit të studentëve në konvikte dhe mensë

Kosovë
UP-ja shpall konkurs plotësues për pranimin e studentëve të rinj 2022-23

UP-ja shpall konkurs plotësues për pranimin e studentëve të rinj 2022-23

Arsim
Plagjiatura në UP, Nagavci me vendim: Hulumtim të stafit akademik të institucioneve të arsimit të lartë

Plagjiatura në UP, Nagavci me vendim: Hulumtim të stafit akademik të institucioneve të arsimit të lartë

Arsim
Plagjiatura dhe rënia e UP-së në ranglistën e “Webometrics”, Nagavci: Urgjentisht duhet të bëjmë ndryshime që të përmirësojmë gjendjen

Plagjiatura dhe rënia e UP-së në ranglistën e “Webometrics”, Nagavci: Urgjentisht duhet të bëjmë ndryshime që të përmirësojmë gjendjen

Arsim
Hapet konkursi për regjistrim në Universitetin e Prishtinës, këtë vit pritet të pranohen 5 mijë e 497 studentë të rinj

Hapet konkursi për regjistrim në Universitetin e Prishtinës, këtë vit pritet të pranohen 5 mijë e 497 studentë të rinj

Arsim
Deputetja Hoxha: Ndërhyrjet e Vetëvendosjes në autonominë dhe rrjedhën në UP janë sistematike

Deputetja Hoxha: Ndërhyrjet e Vetëvendosjes në autonominë dhe rrjedhën në UP janë sistematike

Kosovë
Procesi i kontestuar zgjedhor i Këshillit drejtues, reagon UP-ja

Procesi i kontestuar zgjedhor i Këshillit drejtues, reagon UP-ja

Arsim
Agjencia për Informim dhe Privatësi ndalon përpunimin e të dhënave biometrike në UP

Agjencia për Informim dhe Privatësi ndalon përpunimin e të dhënave biometrike në UP

Siguri
Ekipi i UP-së renditët i pari në garën për siguri kibernetike të organizuar me partnerët nga Iowa

Ekipi i UP-së renditët i pari në garën për siguri kibernetike të organizuar me partnerët nga Iowa

Kosovë
Profesorëve të UP-së u ndalohet të krijojnë marrëdhënie të rregullt të punës në institucione tjera

Profesorëve të UP-së u ndalohet të krijojnë marrëdhënie të rregullt të punës në institucione tjera

Arsim
Në Universitetin e Prishtinës filloi programi i Ballkanistikës

Në Universitetin e Prishtinës filloi programi i Ballkanistikës

Arsim
Sot fillojnë ligjëratat në UP – studentët do të ndahen në grupe

Sot fillojnë ligjëratat në UP – studentët do të ndahen në grupe

Arsim
Nesër fillojnë ligjëratat në UP – studentët do të ndahen në grupe duke respektuar distancën

Nesër fillojnë ligjëratat në UP – studentët do të ndahen në grupe duke respektuar distancën

Kosovë