LAJMI I FUNDIT:

Ndotja e ajrit

162 Artikuj

Senatori Murphy ankohet për ndotjen e ajrit në Kosovë: SHBA-ja do ta financoj një plan për të zgjeruar energjinë diellore

Senatori Murphy ankohet për ndotjen e ajrit në Kosovë: SHBA-ja do ta financoj një plan për të zgjeruar energjinë diellore

Energjetika
Ndotja e ajrit vret më shumë se 1,200 fëmijë në vit në Evropë – thuhet në një raport

Ndotja e ajrit vret më shumë se 1,200 fëmijë në vit në Evropë – thuhet në një raport

Evropa
Amvisëria – ndotësi më i madh i ajrit në Kosovë

Amvisëria – ndotësi më i madh i ajrit në Kosovë

Të Tjera
Mbi 100 objekte publike ndotin ajrin e Shkupit

Mbi 100 objekte publike ndotin ajrin e Shkupit

Maqedonia e Veriut
Maqedonia e Veriut kryeson për numrin e vdekjeve të ndikuara nga ndotja

Maqedonia e Veriut kryeson për numrin e vdekjeve të ndikuara nga ndotja

Maqedonia e Veriut
Si mund ta dalloni mjegullën nga ndotja e ajrit

Si mund ta dalloni mjegullën nga ndotja e ajrit

Të tjera
​Ngrohja me lëndët djegëse po përkeqëson cilësinë e ajrit në Kosovë

​Ngrohja me lëndët djegëse po përkeqëson cilësinë e ajrit në Kosovë

Të Tjera
Studimi: Grimcat e vogla në ajër mund të shkaktojnë sulme të papritura në zemër

Studimi: Grimcat e vogla në ajër mund të shkaktojnë sulme të papritura në zemër

Shëndetësi Lajme
Si ndikon ndotja e ajrit në zhvillimin e foshnjës

Si ndikon ndotja e ajrit në zhvillimin e foshnjës

Shëndetësi Lajme
Cilësia e ajrit në Ballkanin Perëndimor mbetet shqetësuese

Cilësia e ajrit në Ballkanin Perëndimor mbetet shqetësuese

Ballkan
99 për qind e njerëzve jetojnë në zona ku ndotja e ajrit i kalon ‘nivelet e sigurta’

99 për qind e njerëzve jetojnë në zona ku ndotja e ajrit i kalon ‘nivelet e sigurta’

Nga Bota
Përparim Rama: Do ta ulim ndotjen për 95% me e-scooters, autobus elektrik dhe eko-kaldaja

Përparim Rama: Do ta ulim ndotjen për 95% me e-scooters, autobus elektrik dhe eko-kaldaja

Kosovë
Shala: Prishtina, Peja dhe Gjilani me tejkalime të shpeshta – Obiliqi, ndër komunat më të ndotura në Kosovë

Shala: Prishtina, Peja dhe Gjilani me tejkalime të shpeshta – Obiliqi, ndër komunat më të ndotura në Kosovë

Të tjera
Meteorologu Rugova: Atmosfera, gazi që mbështjell planetin tonë nuk njeh kufij politik

Meteorologu Rugova: Atmosfera, gazi që mbështjell planetin tonë nuk njeh kufij politik

Të tjera
14 vjet shtet: Mjedisi i Kosovës është ai çfarë jemi ne, por a ka zgjidhje?

14 vjet shtet: Mjedisi i Kosovës është ai çfarë jemi ne, por a ka zgjidhje?

Të tjera
New Delhi pritet të hyjë në bllokim të plotë në fundjavë për shkak të ndotjes së ajrit

New Delhi pritet të hyjë në bllokim të plotë në fundjavë për shkak të ndotjes së ajrit

Azia
A do të kërcënohet shëndeti publik edhe këtë dimër nga ndotja e ajrit?

A do të kërcënohet shëndeti publik edhe këtë dimër nga ndotja e ajrit?

Të tjera
Masat e nxehta ajrore nga Afrika rëndojnë cilësinë e ajrit në Kosovë

Masat e nxehta ajrore nga Afrika rëndojnë cilësinë e ajrit në Kosovë

Kosovë
Me zbutjen e masave anti-COVID, rikthehet ndotja e ajrit në nivelet e ngjashme me ato të para pandemisë – imazhet satelitore e dëshmojnë

Me zbutjen e masave anti-COVID, rikthehet ndotja e ajrit në nivelet e ngjashme me ato të para pandemisë – imazhet satelitore e dëshmojnë

Azia
Transporti, djegiet dhe industria – ndotësit më të mëdhenj të ajrit në Kosovë

Transporti, djegiet dhe industria – ndotësit më të mëdhenj të ajrit në Kosovë

Kosovë
Ndotja e ajrit në Prishtinë vazhdon të jetë shqetësuese

Ndotja e ajrit në Prishtinë vazhdon të jetë shqetësuese

Kosovë
Kosova në fazën kritike të ndotjes së ajrit

Kosova në fazën kritike të ndotjes së ajrit

Kosovë
Fillojnë problemet me ndotjen e ajrit në Prishtinë, sot shumë i pashëndetshëm

Fillojnë problemet me ndotjen e ajrit në Prishtinë, sot shumë i pashëndetshëm

Kosovë
Veturat plug-in hibrid janë ndotës më të lartë se ato me karburante

Veturat plug-in hibrid janë ndotës më të lartë se ato me karburante

Auto Lajme