LAJMI I FUNDIT:

Masakra e Abrisë

16 Artikuj

Haradinaj për masakrën në Abri të Epërme: Të paharruar janë ata që sakrifikuan për atdheun

Haradinaj për masakrën në Abri të Epërme: Të paharruar janë ata që sakrifikuan për atdheun

Kosovë
Krasniqi përkujton masakrën në Abri të Epërme: Planifikuesit dhe ekzekutorët të dalin para drejtësisë

Krasniqi përkujton masakrën në Abri të Epërme: Planifikuesit dhe ekzekutorët të dalin para drejtësisë

Kosovë
Kurti: Masakra e Abrisë, është më çnjerëzorja dhe më e tmerrshmja që Serbia ka kryer mbi shqiptarët e Kosovës

Kurti: Masakra e Abrisë, është më çnjerëzorja dhe më e tmerrshmja që Serbia ka kryer mbi shqiptarët e Kosovës

Kosovë
Konjufca: Masakra e Abrisë akt barbar i politikës shfarosëse të Serbisë mbi popullin tonë

Konjufca: Masakra e Abrisë akt barbar i politikës shfarosëse të Serbisë mbi popullin tonë

Kosovë
Osmani kujton masakrën e Abrisë: Masakra ndaj familjes Deliu është dëshmi e egërsisë së forcave gjenocidale serbe

Osmani kujton masakrën e Abrisë: Masakra ndaj familjes Deliu është dëshmi e egërsisë së forcave gjenocidale serbe

Kosovë
Kurti bënë homazhe tek varrezat e dëshmorëve në Abri: Emri i atyre që pushojnë në ato varre do të kujtohet përherë

Kurti bënë homazhe tek varrezat e dëshmorëve në Abri: Emri i atyre që pushojnë në ato varre do të kujtohet përherë

Kosovë
Krasniqi: Ende s’janë ndëshkuar planifikuesit dhe ekzekutuesit e masakrës në Abri të Epërme

Krasniqi: Ende s’janë ndëshkuar planifikuesit dhe ekzekutuesit e masakrës në Abri të Epërme

Kosovë
Haradinaj përkujton masakrën në Abri: Kriminelët duhet të marrin atë që e meritojnë

Haradinaj përkujton masakrën në Abri: Kriminelët duhet të marrin atë që e meritojnë

Kosovë
23 vjet nga masakra e Abrisë së Epërme

23 vjet nga masakra e Abrisë së Epërme

Kosovë
21 vjet nga masakra e Abrisë së Epërme

21 vjet nga masakra e Abrisë së Epërme

Kosovë
Veseli kujton dëshmorët dhe martirët e Abrisë

Veseli kujton dëshmorët dhe martirët e Abrisë

Kosovë
Haradinaj kujton masakrën e Abrisë së Epërme

Haradinaj kujton masakrën e Abrisë së Epërme

Politikë
Bëhen 20 vjet nga masakra e Abrisë

Bëhen 20 vjet nga masakra e Abrisë

Kosovë
Bëhen 19 vjet nga masakra e Abrisë, askush s`u dënua për të (Video)

Bëhen 19 vjet nga masakra e Abrisë, askush s`u dënua për të (Video)

Kosovë
Bëhen 19 vjet nga masakra e Abrisë

Bëhen 19 vjet nga masakra e Abrisë

Kosovë
Bëhen 18 vjet nga masakra e Abrisë së Epërme

Bëhen 18 vjet nga masakra e Abrisë së Epërme

Kosovë