LAJMI I FUNDIT:

Kristalina Georgieva

23 Artikuj

FMN-ja paralajmëron për një vit të vështirë për ekonominë botërore

FMN-ja paralajmëron për një vit të vështirë për ekonominë botërore

Botë
Shefja e FMN-së: Rritja ekonomike botërore për vitin e ardhshëm do të jetë nën 2 për qind

Shefja e FMN-së: Rritja ekonomike botërore për vitin e ardhshëm do të jetë nën 2 për qind

Botë
Skadon afati për pagesën e borxhit, Rusia afër falimentimit financiar

Skadon afati për pagesën e borxhit, Rusia afër falimentimit financiar

Botë
FMN: Çmimet e ushqimeve në botë u rriten në mënyrë shokuese

FMN: Çmimet e ushqimeve në botë u rriten në mënyrë shokuese

Botë
Zelensky dhe shefja e FMN-së diskutojnë për ‘rindërtimin e pasluftës’ të Ukrainës

Zelensky dhe shefja e FMN-së diskutojnë për ‘rindërtimin e pasluftës’ të Ukrainës

Botë
Osmani dhe Georgieva diskutojnë për situatën ekonomike të Kosovës dhe bashkëpunimin me FMN

Osmani dhe Georgieva diskutojnë për situatën ekonomike të Kosovës dhe bashkëpunimin me FMN

Të Tjera
Drejtoresha e FMN-së: Kriza aktuale ekonomike, si asnjë tjetër

Drejtoresha e FMN-së: Kriza aktuale ekonomike, si asnjë tjetër

Ekonomi
FMN-ja paralajmëron depresionin më të thellë ekonomik që nga vitet e 30-ta

FMN-ja paralajmëron depresionin më të thellë ekonomik që nga vitet e 30-ta

Financa
Fondi Monetar shpall recesion ekonomik shkaku i pandemisë së Coronavirusit

Fondi Monetar shpall recesion ekonomik shkaku i pandemisë së Coronavirusit

Financa
Bullgaria pritet ta zyrtarizoj valutën euro

Bullgaria pritet ta zyrtarizoj valutën euro

Financa
Fondi Monetar ul projeksionet për ekonominë botërore

Fondi Monetar ul projeksionet për ekonominë botërore

Të Tjera
Shefja e FMN-së kërkon që sistemi financiar të bëhet më gjithëpërfshirës

Shefja e FMN-së kërkon që sistemi financiar të bëhet më gjithëpërfshirës

Financa
​FMN: Shpresojmë të ruhet vullneti i marrëveshjes për Brexit

​FMN: Shpresojmë të ruhet vullneti i marrëveshjes për Brexit

Nga Bota
Shefja e FMN: BREXIT ka për qenë i dhimbshëm, ekonomia botërore do të ngadalësohet

Shefja e FMN: BREXIT ka për qenë i dhimbshëm, ekonomia botërore do të ngadalësohet

Ekonomi
Shefja e Fondit Monetar: Ekonomia botërore duhet të përgatitet për rënie

Shefja e Fondit Monetar: Ekonomia botërore duhet të përgatitet për rënie

Të Tjera
Fondi Monetar zgjedh presidenten e re

Fondi Monetar zgjedh presidenten e re

Të Tjera
Kristalina Georgieva, kandidatja e vetme për drejtimin e FMN-së

Kristalina Georgieva, kandidatja e vetme për drejtimin e FMN-së

Të Tjera
Investimet e duhura për të trajtuar krizën e kapitalit njerëzor

Investimet e duhura për të trajtuar krizën e kapitalit njerëzor

Opinione