LAJMI I FUNDIT:

Faturat e Rrymës

25 Artikuj

Faturat gëlltisin gjysmën e pagës në Maqedoninë e Veriut

Faturat gëlltisin gjysmën e pagës në Maqedoninë e Veriut

Maqedonia e Veriut
EMV: Konsumatorët e ngrohjes do t’i marrin faturat për muajin tetor me një vonesë të lehtë

EMV: Konsumatorët e ngrohjes do t’i marrin faturat për muajin tetor me një vonesë të lehtë

Maqedonia e Veriut
Pas 1 janarit fatura më të larta të rrymës, Andonov: Po vijnë ditë të ftohta, të përpiqemi të kursejmë

Pas 1 janarit fatura më të larta të rrymës, Andonov: Po vijnë ditë të ftohta, të përpiqemi të kursejmë

Maqedonia e Veriut
Subvencionimi i faturave të energjisë elektrike, për shtatë muaj Qeveria ka paguar mbi 45 milionë euro

Subvencionimi i faturave të energjisë elektrike, për shtatë muaj Qeveria ka paguar mbi 45 milionë euro

Energjetika
Si mundet një veturë elektrike të ulë faturat tuaja të energjisë?

Si mundet një veturë elektrike të ulë faturat tuaja të energjisë?

EVs
Gjykata Supreme ndryshon vendimin e Apelit, mbesin në fuqi çmimet e reja të rrymës

Gjykata Supreme ndryshon vendimin e Apelit, mbesin në fuqi çmimet e reja të rrymës

Energjetika
KESCO tregon se si është faturuar rryma për muajin shkurt

KESCO tregon se si është faturuar rryma për muajin shkurt

Energjetika
Kush po e paguan rrymën e shpenzuar nga serbët në veri?

Kush po e paguan rrymën e shpenzuar nga serbët në veri?

Kosovë
Keqpërdoruesit e energjisë ndikojnë në faturat e konsumatorëve të përgjegjshëm

Keqpërdoruesit e energjisë ndikojnë në faturat e konsumatorëve të përgjegjshëm

Energjetika
Nuk mund ta besonte sepse fatura e rrymës i erdhi në shumë prej 284 miliardë dollarësh

Nuk mund ta besonte sepse fatura e rrymës i erdhi në shumë prej 284 miliardë dollarësh

Të Tjera
Fatura e rrymës shokoi gruan në SHBA, borxhi i saj mujor ishte hiç më pak se 284 miliardë dollarë (Foto)

Fatura e rrymës shokoi gruan në SHBA, borxhi i saj mujor ishte hiç më pak se 284 miliardë dollarë (Foto)

Interesante
Protestohet kundër rritjes së çmimit të energjisë elektrike

Protestohet kundër rritjes së çmimit të energjisë elektrike

Energjetika
Aksion simbolik kundër shtrenjtimit të rrymës

Aksion simbolik kundër shtrenjtimit të rrymës

Energjetika
Deputetët diskutojnë sot për faturat e rrymës në veri

Deputetët diskutojnë sot për faturat e rrymës në veri

Energjetika
Shtyhet sërish raportimi i Avokatit të Popullit për faturat e rrymës

Shtyhet sërish raportimi i Avokatit të Popullit për faturat e rrymës

Të Tjera
Zbriten tarifat e rrymës për 3,5%, qytetarët nuk do të paguajnë për veriun

Zbriten tarifat e rrymës për 3,5%, qytetarët nuk do të paguajnë për veriun

Energjetika
KEDS reagon ndaj thirrjes së KMDLNJ-së që qytetarët të mos i paguajnë plotësisht faturat e rrymës

KEDS reagon ndaj thirrjes së KMDLNJ-së që qytetarët të mos i paguajnë plotësisht faturat e rrymës

Energjetika
KMDLNj: Qytetarët ta paguajnë rrymën vetëm 70 % të shumës së faturuar

KMDLNj: Qytetarët ta paguajnë rrymën vetëm 70 % të shumës së faturuar

Energjetika
ZRRE refuzon gjykatën, kosovarët duhet të vazhdojnë të paguajnë për faturat e serbëve

ZRRE refuzon gjykatën, kosovarët duhet të vazhdojnë të paguajnë për faturat e serbëve

Energjetika
Për çdo 100 euro, konsumatorët kanë paguar rreth 22 euro më tepër për rrymë, shkaku i humbjeve komerciale! (Dokument)

Për çdo 100 euro, konsumatorët kanë paguar rreth 22 euro më tepër për rrymë, shkaku i humbjeve komerciale! (Dokument)

Lulzim Ahmeti
Për dhjetë vjet, qytetarët kanë paguar 280 milionë euro rrymë të pashpenzuar

Për dhjetë vjet, qytetarët kanë paguar 280 milionë euro rrymë të pashpenzuar

Lulzim Ahmeti
Shtrenjtimi i rrymës “maskohet” me tarifat e ditës dhe natës!

Shtrenjtimi i rrymës “maskohet” me tarifat e ditës dhe natës!

Energjetika
Jashari: E pakuptimtë që qytetarët të paguajnë energjinë për veriun

Jashari: E pakuptimtë që qytetarët të paguajnë energjinë për veriun

Energjetika
60% e harxhimeve të qytetarëve të Maqedonisë shkon për ushqim dhe fatura

60% e harxhimeve të qytetarëve të Maqedonisë shkon për ushqim dhe fatura

Bashkim Iljazi