LAJMI I FUNDIT:

Energjia elektrike - Maqedoni

455 Artikuj

Andonov: Prodhimi i energjisë elektrike në EMV u rrit për 80% në muajin shkurt

Andonov: Prodhimi i energjisë elektrike në EMV u rrit për 80% në muajin shkurt

Ekonomi
Andonov: Me mbështetjen e USAID-it po ndërtojmë të ardhmen energjetike të RMV-së

Andonov: Me mbështetjen e USAID-it po ndërtojmë të ardhmen energjetike të RMV-së

Maqedonia e Veriut
KRRE: Nevojitet një koncept i ri për t’iu ardhur në ndihmë kategorive të rrezikuara të qytetarëve

KRRE: Nevojitet një koncept i ri për t’iu ardhur në ndihmë kategorive të rrezikuara të qytetarëve

Maqedonia e Veriut
Bekteshi: Ka mundësi të kthehet tarifa e lirë ditore e energjisë elektrike

Bekteshi: Ka mundësi të kthehet tarifa e lirë ditore e energjisë elektrike

Ekonomi
Kovaçevski: Maqedonia e Veriut po bëhet qendër energjetike, me transformimin e gjelbër sigurojmë prodhim të qëndrueshëm dhe pavarësi energjetike

Kovaçevski: Maqedonia e Veriut po bëhet qendër energjetike, me transformimin e gjelbër sigurojmë prodhim të qëndrueshëm dhe pavarësi energjetike

Politikë
Bytyqi: Sfida kryesore është përballja me krizën energjetike

Bytyqi: Sfida kryesore është përballja me krizën energjetike

Ekonomi
Maqedoni, nga korriku sërish me energji elektrike të lirë gjatë ditës

Maqedoni, nga korriku sërish me energji elektrike të lirë gjatë ditës

Ekonomi
Bislimoski: Po bëhen analiza nëse nga 1 korriku do të kthehet rryma e lirë ditore

Bislimoski: Po bëhen analiza nëse nga 1 korriku do të kthehet rryma e lirë ditore

Maqedonia e Veriut
Bislimovski: Qytetarët e bllokut të parë nuk paguajnë energji elektrike më të shtrenjtë

Bislimovski: Qytetarët e bllokut të parë nuk paguajnë energji elektrike më të shtrenjtë

Maqedonia e Veriut
Bekteshi: Nëse energjia elektrike e importuar është më e lirë se ajo e prodhuar në TEC Negotinë, atëherë termocentrali do të pushojë së punuari

Bekteshi: Nëse energjia elektrike e importuar është më e lirë se ajo e prodhuar në TEC Negotinë, atëherë termocentrali do të pushojë së punuari

Ekonomi
Maqedoni: Në 24 orët e fundit janë prodhuar 20 516 megavat orë energji elektrike

Maqedoni: Në 24 orët e fundit janë prodhuar 20 516 megavat orë energji elektrike

Maqedonia e Veriut
Kovaçevski: Askush nuk e keqpërdor gjendjen e krizës me energjinë elektrike

Kovaçevski: Askush nuk e keqpërdor gjendjen e krizës me energjinë elektrike

Ekonomi
Kreshnik Bekteshi thotë se do të ulet çmimi i rrymës elektrike

Kreshnik Bekteshi thotë se do të ulet çmimi i rrymës elektrike

Ekonomi
Çmimi i subvencionuar i energjisë elektrike, nuk uli çmimet e produkteve në Maqedoni

Çmimi i subvencionuar i energjisë elektrike, nuk uli çmimet e produkteve në Maqedoni

Ekonomi
Maqedoni, subvencionim të rrymës kanë kërkuar edhe 21 kompani ushqimore, 17 shkolla dhe tri ndërmarrje komunale

Maqedoni, subvencionim të rrymës kanë kërkuar edhe 21 kompani ushqimore, 17 shkolla dhe tri ndërmarrje komunale

Maqedonia e Veriut
Kovaçevski: Po punojmë që të mos ketë rritje të çmimit të energjisë elektrike

Kovaçevski: Po punojmë që të mos ketë rritje të çmimit të energjisë elektrike

Ekonomi
Faturat e larta të rrymës “godasin” xhepin e qytetarëve në Maqedoni

Faturat e larta të rrymës “godasin” xhepin e qytetarëve në Maqedoni

Ekonomi
Bekteshi: Mbështetja financiare e BE-së për krizën energjetike prej 80 milionë eurosh do të arrijë në fillim të shkurtit

Bekteshi: Mbështetja financiare e BE-së për krizën energjetike prej 80 milionë eurosh do të arrijë në fillim të shkurtit

Ekonomi
Maqedoni: Të premten skadon afati për paraqitje për furnizim me energji elektrike të subvencionuar nga 1 shkurti

Maqedoni: Të premten skadon afati për paraqitje për furnizim me energji elektrike të subvencionuar nga 1 shkurti

Maqedonia e Veriut
Tre blloqet e REK Manastir funksionojnë me kapacitet maksimal

Tre blloqet e REK Manastir funksionojnë me kapacitet maksimal

Maqedonia e Veriut
Të gjitha termocentralet prodhojnë energji elektrike, është vënë në funksion edhe blloku 3 i TEC Manastir

Të gjitha termocentralet prodhojnë energji elektrike, është vënë në funksion edhe blloku 3 i TEC Manastir

Ekonomi
Përveç fotovoltaikëve do të jenë të nevojshme edhe bateri për deponimin e rrymës

Përveç fotovoltaikëve do të jenë të nevojshme edhe bateri për deponimin e rrymës

Ekonomi
Si do të lëvizin çmimet e ushqimeve, naftës, energjisë këtë vit në Maqedoni?!

Si do të lëvizin çmimet e ushqimeve, naftës, energjisë këtë vit në Maqedoni?!

Maqedonia e Veriut
Për dy ditë importohen 5800 MWH energji elektrike, TEC Osllomej mbetet jashtë funksionit

Për dy ditë importohen 5800 MWH energji elektrike, TEC Osllomej mbetet jashtë funksionit

Maqedonia e Veriut