LAJMI I FUNDIT:

Ekspertët

39 Artikuj

Ekspertët: Flamuri evropian në ligjet për Korridoret 8 dhe 10D, precedentë i rrezikshëm

Ekspertët: Flamuri evropian në ligjet për Korridoret 8 dhe 10D, precedentë i rrezikshëm

Maqedonia e Veriut
Ndryshimet Kushtetuese në RMV: Nesër skadon afati i nominimit të ekspertëve

Ndryshimet Kushtetuese në RMV: Nesër skadon afati i nominimit të ekspertëve

Maqedonia e Veriut
Fjalëkryqet ndihmojnë në mësim

Fjalëkryqet ndihmojnë në mësim

Lifestyle
Shqipëria e rrezikuar nga epidemia e streptokokut, ekspertët bëjnë thirrje për kujdes

Shqipëria e rrezikuar nga epidemia e streptokokut, ekspertët bëjnë thirrje për kujdes

Shqipëri
Si t’i duan fëmijët perimet?

Si t’i duan fëmijët perimet?

Këshilla për prindër
Një muaj nga vendosja e çmimeve tavan për derivatet, ekspertët kërkojnë të njëjtën për produktet bazike

Një muaj nga vendosja e çmimeve tavan për derivatet, ekspertët kërkojnë të njëjtën për produktet bazike

Të Tjera
Marrëdhëniet ShBA – Kosovë në vështrimin e analistëve amerikanë

Marrëdhëniet ShBA – Kosovë në vështrimin e analistëve amerikanë

Kosovë
Bëhuni gati për një “Epokë të Akullnajave”, paralajmërojnë ekspertët – ajo mund të zgjasë deri në vitin 2050

Bëhuni gati për një “Epokë të Akullnajave”, paralajmërojnë ekspertët – ajo mund të zgjasë deri në vitin 2050

Interesante
Vlerësimet e gabuara, për gjërat që ndryshuan botën

Vlerësimet e gabuara, për gjërat që ndryshuan botën

Fakte
Titaniku po “tretet”

Titaniku po “tretet”

Cult+
Diskutohet struktura e re organizative e ATK-së

Diskutohet struktura e re organizative e ATK-së

Ekonomi
Ekspertët: Kosova nuk mund “t’ia mbyllë” derën UNMIK-ut

Ekspertët: Kosova nuk mund “t’ia mbyllë” derën UNMIK-ut

Kosovë
Reja misterioze në formë spirale, për të cilën nuk po gjejnë përgjigje as ekspertët (Foto)

Reja misterioze në formë spirale, për të cilën nuk po gjejnë përgjigje as ekspertët (Foto)

Interesante
Ekspertët e befasuar me krijesat misterioze që ngjajnë me ‘minj të vegjël’ (Video)

Ekspertët e befasuar me krijesat misterioze që ngjajnë me ‘minj të vegjël’ (Video)

Interesante
Tigri siberian mahniti ekspertët, doli nga mali të kërkonte ndihmë për plagët (Video)

Tigri siberian mahniti ekspertët, doli nga mali të kërkonte ndihmë për plagët (Video)

Interesante
Ekspertët tregojnë arsyen pse foka e goditi lundruesin me oktapod (Video)

Ekspertët tregojnë arsyen pse foka e goditi lundruesin me oktapod (Video)

Interesante
Ekspertët befasohen me pacientin, të cilit mbi thua po i rritej edhe një tjetër (Foto)

Ekspertët befasohen me pacientin, të cilit mbi thua po i rritej edhe një tjetër (Foto)

Interesante
National Geographic rekomandon dhjetë zonat që duhet vizituar më 2018, mes tyre edhe Shqipërinë (Foto)

National Geographic rekomandon dhjetë zonat që duhet vizituar më 2018, mes tyre edhe Shqipërinë (Foto)

Shqipëri
Kush duhet të marrë nismën për kyçjen e ekspertëve ndërkombëtarë për ‘rastin e Kumanovës’? (Video)

Kush duhet të marrë nismën për kyçjen e ekspertëve ndërkombëtarë për ‘rastin e Kumanovës’? (Video)

Maqedonia e Veriut
Ekspertët e drejtësisë debatojnë për pavarësinë e Këshillit Gjyqësor të Maqedonisë

Ekspertët e drejtësisë debatojnë për pavarësinë e Këshillit Gjyqësor të Maqedonisë

Maqedonia e Veriut
“Dyfytyrësia e politikanëve rrënon vlerat morale”

“Dyfytyrësia e politikanëve rrënon vlerat morale”

Bashkim Iljazi
“Nikolla Dimitrov duhet të vizitojë edhe Shqipërinë dhe Kosovën”

“Nikolla Dimitrov duhet të vizitojë edhe Shqipërinë dhe Kosovën”

Bashkim Iljazi
Ekspertët kërkojnë kujdes ndaj kësaj gjallese të frikshme (Video)

Ekspertët kërkojnë kujdes ndaj kësaj gjallese të frikshme (Video)

Interesante
Ekspertët: Reformat në MPB, urgjente dhe të pashmangshme

Ekspertët: Reformat në MPB, urgjente dhe të pashmangshme

Bashkim Iljazi