DNSh

Dr.sci. Naim Shabani

7 Artikuj
LAJMET NGA "Dr.sci. Naim Shabani"
Urinimi i pakontrolluar te femrat Urinimi i pakontrolluar te femrat
Miomët e mitrës Miomët e mitrës
Tumoret “Borderline“ të vezoreve Tumoret “Borderline“ të vezoreve
Virgjiniteti dhe himeni Virgjiniteti dhe himeni