LAJMI I FUNDIT:

Dita e Kushtetutës

51 Artikuj

Abdixhiku: Në Ditën e Kushtetutës, le t’i kujtojmë shkelësit e saj

Abdixhiku: Në Ditën e Kushtetutës, le t’i kujtojmë shkelësit e saj

Politikë
Haziri: Kemi Qeveri që ka nxjerrë vendime anti-kushtetuese dhe nuk zbaton vendimet e gjykatës

Haziri: Kemi Qeveri që ka nxjerrë vendime anti-kushtetuese dhe nuk zbaton vendimet e gjykatës

Politikë
Tahiri: Kushtetuta u shkel nga Qeveria, marrëveshja me Serbinë të shkojë në Kushtetuese

Tahiri: Kushtetuta u shkel nga Qeveria, marrëveshja me Serbinë të shkojë në Kushtetuese

Kosovë
Krasniqi: 15 vite pas miratimit të Kushtetutës, kemi një Qeveri e kryeministër që merr veprime antikushtetuese

Krasniqi: 15 vite pas miratimit të Kushtetutës, kemi një Qeveri e kryeministër që merr veprime antikushtetuese

Kosovë
Hovenier uron Ditën e Kushtetutës: Krenar që mbështes popullin dhe institucionet e Kosovës

Hovenier uron Ditën e Kushtetutës: Krenar që mbështes popullin dhe institucionet e Kosovës

Kosovë
Osmani në Ditën e Kushtetutës: Mbetet detyrë dhe prioritet i yni t’i respektojmë vlerat kushtetuese

Osmani në Ditën e Kushtetutës: Mbetet detyrë dhe prioritet i yni t’i respektojmë vlerat kushtetuese

Kosovë
Haradinaj thirrje Qeverisë Kurti: Tërhiquni nga sjelljet antikushtetuese dhe ruani sigurinë juridike

Haradinaj thirrje Qeverisë Kurti: Tërhiquni nga sjelljet antikushtetuese dhe ruani sigurinë juridike

Kosovë
Ambasada amerikane: Në Ditën e Kushtetutës, kujtojmë pritjet e kosovarëve për demokraci

Ambasada amerikane: Në Ditën e Kushtetutës, kujtojmë pritjet e kosovarëve për demokraci

Kosovë
Dita e Kushtetutës, presidentja Osmani: Ta ruajmë dhe mbrojmë sovranitetin, i cili buron nga populli dhe i takon popullit

Dita e Kushtetutës, presidentja Osmani: Ta ruajmë dhe mbrojmë sovranitetin, i cili buron nga populli dhe i takon popullit

Kosovë
Sot Dita e Kushtetutës

Sot Dita e Kushtetutës

Kosovë
Tri të hënat e prillit janë ditë pushimi

Tri të hënat e prillit janë ditë pushimi

Kosovë
Në Ditën e Kushtetutës, Osmani bashkëbisedon me profesorë të katedrës kushtetuese

Në Ditën e Kushtetutës, Osmani bashkëbisedon me profesorë të katedrës kushtetuese

Kosovë
Limaj: Dita e Kushtetutës, ndër datat më të rëndësishme të shtetit tonë

Limaj: Dita e Kushtetutës, ndër datat më të rëndësishme të shtetit tonë

Kosovë
Hoxhaj uron Ditën e Kushtetutës: Fatkeqësisht, Kosova ka një Qeveri që e ka luftuar misionin e saj

Hoxhaj uron Ditën e Kushtetutës: Fatkeqësisht, Kosova ka një Qeveri që e ka luftuar misionin e saj

Kosovë
Konjufca: Kushtetuta është vetë shteti, misioni i saj është ruajtja e vlerave demokratike

Konjufca: Kushtetuta është vetë shteti, misioni i saj është ruajtja e vlerave demokratike

Kosovë
Haradinaj për Ditën e Kushtetutës: Demokracia dhe institucionet e pavarura duhet mbrojtur me çdo kusht

Haradinaj për Ditën e Kushtetutës: Demokracia dhe institucionet e pavarura duhet mbrojtur me çdo kusht

Kosovë
Abdixhiku: Kushtetuta është dokumenti më i rëndësishëm që mbron integritetin dhe sovranitetin e shtetit tonë

Abdixhiku: Kushtetuta është dokumenti më i rëndësishëm që mbron integritetin dhe sovranitetin e shtetit tonë

Kosovë
13 vjet nga miratimi i Kushtetutës, Bajrami: Shkelësit kryesor janë vet shteti dhe institucionet

13 vjet nga miratimi i Kushtetutës, Bajrami: Shkelësit kryesor janë vet shteti dhe institucionet

Kosovë
Sot Dita e Kushtetutës

Sot Dita e Kushtetutës

Kosovë
Në ditën e Kushtetutës, Osmani citon pjesë të saj për popullin e sovranitetin e shtetit

Në ditën e Kushtetutës, Osmani citon pjesë të saj për popullin e sovranitetin e shtetit

Kosovë
Kurti: Kushtetuta ka shumë mangësi e pabarazi, por do ta respektojmë aktgjykimin e fundit të Gjykatës për masat e kufizimit të lëvizjes

Kurti: Kushtetuta ka shumë mangësi e pabarazi, por do ta respektojmë aktgjykimin e fundit të Gjykatës për masat e kufizimit të lëvizjes

Kosovë
Mustafa: Kushtetuta është garantues i të drejtave dhe lirive të të gjithë qytetarëve

Mustafa: Kushtetuta është garantues i të drejtave dhe lirive të të gjithë qytetarëve

Kosovë
Ambasada gjermane: Respektimi i Kushtetutës në krizën aktuale do të thotë bashkëpunim mes institucioneve dhe përgjegjësi e politikanëve për t’i ruajtur qytetarët

Ambasada gjermane: Respektimi i Kushtetutës në krizën aktuale do të thotë bashkëpunim mes institucioneve dhe përgjegjësi e politikanëve për t’i ruajtur qytetarët

Kosovë
Ambasada amerikane uron qytetarët e Kosovës për Ditën e Kushtetutës

Ambasada amerikane uron qytetarët e Kosovës për Ditën e Kushtetutës

Kosovë