LAJMI I FUNDIT:

Çmimi i Rrymës

37 Artikuj

Miratohet vendimi, çmimi i energjisë në Shqipëri nuk ndryshon edhe për nëntorin

Miratohet vendimi, çmimi i energjisë në Shqipëri nuk ndryshon edhe për nëntorin

Shqipëri
Rritet çmimi i energjisë në Shqipëri për konsum mbi 800 kW në muaj, mbetet në fuqi vendimi për periudhën nëntor-dhjetor

Rritet çmimi i energjisë në Shqipëri për konsum mbi 800 kW në muaj, mbetet në fuqi vendimi për periudhën nëntor-dhjetor

Shqipëri
Bie në kontakt me rrymën elektrike, humb jetën 29-vjeçarja në Durrës

Bie në kontakt me rrymën elektrike, humb jetën 29-vjeçarja në Durrës

Shqipëri
Tarifat e rrymës, ZRRE takime të përbashkëta me akterët kyç të sektorit të energjisë

Tarifat e rrymës, ZRRE takime të përbashkëta me akterët kyç të sektorit të energjisë

Energjetika
Tarifat e reja të energjisë elektrike, FMN: Anulimi i tyre do të çonte në deficit dhe barrë serioze për buxhetin

Tarifat e reja të energjisë elektrike, FMN: Anulimi i tyre do të çonte në deficit dhe barrë serioze për buxhetin

Energjetika
FMN kundër tërheqjes së kursimeve nga Trusti

FMN kundër tërheqjes së kursimeve nga Trusti

Financa
Gjykata e Apelit vërteton vendimin e Themelores për pezullimin e vendimit të ZRRE-së lidhur me shtrenjtimin e rrymës

Gjykata e Apelit vërteton vendimin e Themelores për pezullimin e vendimit të ZRRE-së lidhur me shtrenjtimin e rrymës

Energjetika
Akuzat për eksport të energjisë në periudhën e krizës, KEK del me deklaratë

Akuzat për eksport të energjisë në periudhën e krizës, KEK del me deklaratë

Energjetika
PDK insiston në tërheqjen e Trustit, thirrje ZRrE-së të respektojë vendimin e gjykatës

PDK insiston në tërheqjen e Trustit, thirrje ZRrE-së të respektojë vendimin e gjykatës

Të Tjera
A do të kthehen tarifat e vjetra të rrymës?

A do të kthehen tarifat e vjetra të rrymës?

Energjetika
Pas suspendimit të vendimit të ZRrE-së, LDK kërkon nga Qeveria propozime të reja për tarifat e energjisë

Pas suspendimit të vendimit të ZRrE-së, LDK kërkon nga Qeveria propozime të reja për tarifat e energjisë

Energjetika
Pezullimi i vendimit të ZRRE-së për tarifat e reja të energjisë, PDK: Është arritur një fitore e madhe

Pezullimi i vendimit të ZRRE-së për tarifat e reja të energjisë, PDK: Është arritur një fitore e madhe

Energjetika
Gjykata pezullon vendimin e ZRRE-së për tarifat e reja të energjisë

Gjykata pezullon vendimin e ZRRE-së për tarifat e reja të energjisë

Besnike Salihu
PDK paralajmëron ankimimin e vendimit të ZRRE-së për shtrenjtimin e rrymës

PDK paralajmëron ankimimin e vendimit të ZRRE-së për shtrenjtimin e rrymës

Energjetika
PSD fton në takim partitë opozitare për çmimin e rrymës

PSD fton në takim partitë opozitare për çmimin e rrymës

Kosovë
​Bajrami: A ka sot fytyrë Qeveria Kurti ta publikoj listën e top 50 përfitueseve nga ata që ka subvencionuar

​Bajrami: A ka sot fytyrë Qeveria Kurti ta publikoj listën e top 50 përfitueseve nga ata që ka subvencionuar

Energjetika
AAK mbledh nënshkrimet, kërkon sot seancë të jashtëzakonshme pas rritjes së çmimit të energjisë

AAK mbledh nënshkrimet, kërkon sot seancë të jashtëzakonshme pas rritjes së çmimit të energjisë

Kosovë
PDK: Kurti ka agjendë të fshehtë për veriun

PDK: Kurti ka agjendë të fshehtë për veriun

Kosovë
Kërkohet ngritja e Komisionit hetimor për rritjen e çmimeve, Meta mbështet propozimin

Kërkohet ngritja e Komisionit hetimor për rritjen e çmimeve, Meta mbështet propozimin

Klaudjo Jonuzaj
Arrestimi, masa e paraqitjes në polici dhe paralajmërimi i Molliqajt për protesta tjera 

Arrestimi, masa e paraqitjes në polici dhe paralajmërimi i Molliqajt për protesta tjera 

Kosovë
Protestuesi i nervozuar, Kurtit: Më mirë tërhiqu, kam me ardh me të kap për krahu

Protestuesi i nervozuar, Kurtit: Më mirë tërhiqu, kam me ardh me të kap për krahu

Kosovë
Protestuesit hedhin qirinj e poça elektrik në ndërtesën e Qeverisë

Protestuesit hedhin qirinj e poça elektrik në ndërtesën e Qeverisë

Kosovë
Molliqaj: Propozimi i ZRrE-së duhet të hedhet poshtë

Molliqaj: Propozimi i ZRrE-së duhet të hedhet poshtë

Kosovë
Eskalon protesta, protestuesit tentojnë të futen në ndërtesën e Qeverisë

Eskalon protesta, protestuesit tentojnë të futen në ndërtesën e Qeverisë

Kosovë