LAJMI I FUNDIT:

Aeroporti i Shkupit

130 Artikuj

Qeveria e RMV-së subvencionon dy kompani, këto do të jenë linjat e e reja ajrore në Aeroportin e Shkupit

Qeveria e RMV-së subvencionon dy kompani, këto do të jenë linjat e e reja ajrore në Aeroportin e Shkupit

Maqedonia e Veriut
Prokuroria jep detaje për kontrabandën me ar në Aeroportin e Shkupit, i dyshuar edhe një i punësuar në Doganë

Prokuroria jep detaje për kontrabandën me ar në Aeroportin e Shkupit, i dyshuar edhe një i punësuar në Doganë

Maqedonia e Veriut
Konfiskohet ar dhe diamant në vlerë 2.4 milionë euro në Aeroportin e Shkupit

Konfiskohet ar dhe diamant në vlerë 2.4 milionë euro në Aeroportin e Shkupit

Maqedonia e Veriut
Punëtorët nga Bangladeshi aterojnë në Shkup?

Punëtorët nga Bangladeshi aterojnë në Shkup?

Maqedonia e Veriut
Pezullohet thirrja për subvencione për linja të reja ajrore në Maqedoni

Pezullohet thirrja për subvencione për linja të reja ajrore në Maqedoni

Maqedonia e Veriut
TAV: Rreth 2.4 milionë pasagjerë në aeroportet e Shkupit dhe Ohrit në vitin 2022

TAV: Rreth 2.4 milionë pasagjerë në aeroportet e Shkupit dhe Ohrit në vitin 2022

Maqedonia e Veriut
Edhe sot janë anuluar dhe shtyrë fluturimet nga Aeroporti i Shkupit

Edhe sot janë anuluar dhe shtyrë fluturimet nga Aeroporti i Shkupit

Maqedonia e Veriut
TAV Maqedoni: Sot prej orës 09:00 nuk ka fluturime të anuluara

TAV Maqedoni: Sot prej orës 09:00 nuk ka fluturime të anuluara

Maqedonia e Veriut
Edhe përkundër mjegullës, sot fluturojnë aeroplanët nga Aeroporti i Shkupit

Edhe përkundër mjegullës, sot fluturojnë aeroplanët nga Aeroporti i Shkupit

Maqedonia e Veriut
Mjegulla vështirëson trafikun ajror, anulohen disa fluturime në Aeroportin e Shkupit

Mjegulla vështirëson trafikun ajror, anulohen disa fluturime në Aeroportin e Shkupit

Maqedonia e Veriut
Lehtësohet procedura për bartësit e MKartës në aeroportet e Maqedonisë së Veriut

Lehtësohet procedura për bartësit e MKartës në aeroportet e Maqedonisë së Veriut

Maqedonia e Veriut
Alarm për bombë në aeroportin e Shkupit

Alarm për bombë në aeroportin e Shkupit

Maqedonia e Veriut
Wizz Air anulon disa linja nga Maqedonia drejt katër qyteteve evropiane

Wizz Air anulon disa linja nga Maqedonia drejt katër qyteteve evropiane

Maqedonia e Veriut
Kovaçevski flet për skandalin në M-NAV

Kovaçevski flet për skandalin në M-NAV

Maqedonia e Veriut
Maqedoni, miratohet dekreti i ri për subvencionimin e fluturimeve

Maqedoni, miratohet dekreti i ri për subvencionimin e fluturimeve

Maqedonia e Veriut
Arrestohet një shtetas i Kosovës në Aeroportin e Shkupit

Arrestohet një shtetas i Kosovës në Aeroportin e Shkupit

Kronikë e Zezë
Sot përfundon rikonstruimi i pistës në Aeroportin e Shkupit

Sot përfundon rikonstruimi i pistës në Aeroportin e Shkupit

Maqedonia e Veriut
U dyshua për rrëzimin e një avioni, policia nuk gjeti asgjë në Bujkovci të Shkupit

U dyshua për rrëzimin e një avioni, policia nuk gjeti asgjë në Bujkovci të Shkupit

Maqedonia e Veriut
Raportohet për avion të dyshimtë që është rrëzuar afër Aeroportit të Shkupit, policia në terren

Raportohet për avion të dyshimtë që është rrëzuar afër Aeroportit të Shkupit, policia në terren

Maqedonia e Veriut
Do të rinovohet pista në Aeroportin e Shkupit, punimet do të zgjasin 50 ditë

Do të rinovohet pista në Aeroportin e Shkupit, punimet do të zgjasin 50 ditë

Maqedonia e Veriut
Nga 27 marsi rinis linja ajrore nga Shkupi drejt Sofjes

Nga 27 marsi rinis linja ajrore nga Shkupi drejt Sofjes

Maqedonia e Veriut
Janë transportuar 1.3 milionë udhëtarë për 11 muaj në aeroportin e Shkupit dhe atë të Ohrit

Janë transportuar 1.3 milionë udhëtarë për 11 muaj në aeroportin e Shkupit dhe atë të Ohrit

Maqedonia e Veriut
Sonte në aeroportin e Shkupit do të arrijë grupi i parë i refugjatëve nga Afganistani

Sonte në aeroportin e Shkupit do të arrijë grupi i parë i refugjatëve nga Afganistani

Maqedonia e Veriut
Inteligjenca doganore parandalon 45 persona që të ikin nga izolimi përmes aeroporteve të Shkupit dhe Ohrit

Inteligjenca doganore parandalon 45 persona që të ikin nga izolimi përmes aeroporteve të Shkupit dhe Ohrit

Maqedonia e Veriut