Fustanet me modele dhe materiale na rikujtojnë këmishët seksi të natës, ndërkaq pantallonat komode të mëndafshta na asociojnë në pjesën e poshtme të pizhameve, ndërkaq sytjenat dolën mbi këmishë dhe triko me fyt.

Ky trend mode i guxitshëm ka filluar bashkë me koleksionet SS16 në pistën e J.W. Andersonit dhe Dries Van Notenit, ndërkaq e kanë mirëpritur trenderet e prira për eksperimentime si p.sh. Taylor Tomasi Hill apo Chriselle Lim, transmeton Telegrafi.

Këtë sezon lozja me shtresat në fokus të veçantë, kombinohet me xhaketa dhe pallto njëkohësisht, funde midi plishi me farka, ndërkaq tani radhën e ka edhe kombinimi i sytjenave dhe “topave bustier” me pjesët e sipërme të rrobave.

Nëse keni guxim të mjaftueshëm, provojeni. Edhe ashtu veshja është vetëm një lojë. /Telegrafi/

_DRI0221

DRI0101

DRI0721-533x800

_DRI0039

how-come-everyones-wearing-their-bra-outside-their-top-1729708.640x0c

how-come-everyones-wearing-their-bra-outside-their-top-1729490.640x0c

how-come-everyones-wearing-their-bra-outside-their-top-1729714.640x0c

J.W.Anderson-Ready-To-Wear-SS-2016-LFW-2/Telegrafi/