Shikoni videon, e cila ju ofron disa zgjidhje në situata të ndryshme me sutjenat “probematike”

Gjithnjë e më shumë femra vendosin për këtë model sutjenash, sepse nuk vërehet nën rrobat elegante, pothuajse të hapura, siç p.sh. fustani me prerje të thellë në shpinë apo fustanet te të cilat supet janë lakuriq, transmeton Telegrafi.

Sutjenat vetëngjitëse të slikonit janë zgjidhje perfekt kur vishni rroba shumë të hapura, me shpinë dhe supe lakuriq, por që nuk dëshironi t’ju duken sutjenat.

Shumica e femrave do të donin të provonin modelin e tillë, mirëpo nuk janë të sigurta si t’i vendosin në mënyrë të drejt, në mënyrë që gjoksi më vonë në to të duket natyrshëm – sikur të mos ketë fare sutjena.

Shikoni videon dhe mësoni si t’i vendosni në mënyrë të drejtë:

/Telegrafi/