Flying Fox tani është jahti më i madh në botë i disponueshëm për qira, sipas Boat International.

Me gjashtë kuvertë, ky super jaht kushton 4 milionë dollarë në javë, tha një përfaqësues për Imperial për Business Insider, transmeton Telegrafi.

E ndërtuar në vitin 2019 nga Lürssen, Gjermani, ajo ofron një luks të jashtëzakonshëm që nuk është parë deri më tani në jahte.

Me gjashtë kuverta, mund të strehojë deri në 36 vizitorë ditor dhe 25 brenda natës.

Karakteristikat e tjera të qëndrimit përfshijnë një pishinë prej 40 metrash, e cila mund të ndahet në dy pjesë.

Njëra anë mund të ketë ujë të kripur, dhe tjetra të freskët; një me ujë të ftohtë, dhe një me ujë të ngrohtë, sipas Robb Report.

Flying Fox është gjithashtu jahti i parë që instalon ndonjëherë një sauna të krioterapisë, raportoi Boat International.

Të ftuarit mund të shohin gjithçka nga bordet e varur në një nëndetëse personale nga garazhi i jahtit.

Ky jaht ka vend për aterrimin e dy helikopterëve në të njëjtën kohë.

Gjatë një dushi ‘shiu’, pasagjerët shtrihen në një shtrat të ngrohtë nën një rrjedhë uji ndërsa një anëtar i stafit ju bën masazh për të relaksuar muskujt.

Ngjyrat e lehta dhe gjelbërimi mbizotërojnë në dekor.

Pamjet janë mahnitëse, nga një nivel i vëzhgimit. /Telegrafi/