Për disa gra, mosha 40-vjeçare është vetëm fillimi i jetës.

Marrë parasysh këtë, ato vendosin ta rifreskojnë pamjen e tyre, transmeton Telegrafi.

Këto janë vitet e përshtatshme për ta maksimizuar përkushtimin në vete dhe në pamjen tuaj fizike.

Një stil i përshtatshëm i flokëve do t’jua theksojë feminitetin dhe bukurinë, prandaj më poshtë ekspertët ju kanë sugjeruar disa stile të përshtatshme pas moshës 40-vjeçare.

Vetëm shikoni fotografitë e mëposhtme dhe zgjedheni stilin që ju pëlqen më së shumti.

View this post on Instagram

A huge transformation to give this beautiful girl a cute haircut! 😍 (Color Not Done By Me)⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀#haircutideas #haircutsforwomen #longtoshort #blonde #haircut #bob #hairspiration #hairinspiration #hairoftheday #curlsforthegirls #hairstyling #beforeandafterhair #hairstyles #hairtransformation #hairofinstagram #hairart #bobhaircut #hair #hairstylist #pennsylvaniahair #hairideas #shorthairstyles #curledhair #hairvideos #curls #lovehair #transformation #longhair #hairgoals #longtoshorthair

A post shared by Rebecca (@rebeccas.shears) on Oct 16, 2019 at 9:21pm PDT

View this post on Instagram

#bobhaircut #balayageombre #balayage

A post shared by DanieleParrucchieri (@daniele_parrucchieri) on Oct 17, 2019 at 1:00am PDT