0Shares

Protestuesit që janë rrugëve të Shkupit për të protestuar për ”Deklaratën e partive shqiptare në Maqedoni” dhe kundër gjuhës shqipe kanë dhënë informacionin se sot do të shpalosin planet për të ardhmen, shkruan Telegrafi Maqedoni.

”Jemi të vetëdijshëm se jetojmë në një kohë kur shkruhet historia pasi ne i kemi protestat më të mëdha dhe më historike në Maqedoni. Kjo na jep detyrë që mos ndalemi. Sot do të shpalosim planet tona për të ardhmen. Do të shpalosim vullnetin e popullit maqedonas që është kundër binacionalizmit dhe ndarjes së Maqedonisë.” thonë ”Të përbashkuar për Maqedoninë. /Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)