Në EXIT POll-in e realizuar nga Albanian Post, në bashkëpunim me Institutin “Gani Bobi”, për zgjedhjet e parakohshme parlamentare 2021 ka vendosur në vendin e parë Lëvizjen Vetëvendosje me 53 për qind.

Baton Haxhiu i cili ka prezantuar këtë sondazh në Kanal 10  ka thënë se sipas këtij sondazhi LVV merr 53 %, LDK 17 %, PDK 20 %, AAK 7% dhe NISMA 2 %.

Sondazhi ka pasur mostër prej 2 mijë e 500 anketa, prej të cilëve vetëm afërsisht 35 persona nuk janë përgjigjur.

Haxhiu ka treguar se 40 % e respondentëve janë nga fshatrat, 40% në qyteza dhe 20 % në qytete. /Telegrafi/