Kori prej dhjetë studentëve që po këndonin para një publiku në Radauti të Rumanisë, vazhduan të këndon edhe pse një pjesëtar u alivanos.

Sikur mos të ketë ndodhur asgjë, njëri prej tyre e mbuloi atë me perde, pa u kujdes aspak për gjendjen e tij, transmeton Telegrafi.

“Trajtimi më i ulët për një shoqërues” si dhe “sikur të rrëzohej një instrument muzikor, ndoshta do i kushtonin më shumë respekt” ishin dy prej komenteve të shumta.

Ende nuk dihen rrethanat që e shkaktuar alivanosjen e tij, po dihet se gjendja tij i është kthyer normalitetit. /Telegrafi/