Kate Moss mund të ketë një nga fytyrat më të famshme në botë, por rezulton se asaj i pëlqen të mbulohet ndonjëherë – duke zbuluar në një intervistë të re se ajo ka një dashuri për maskat.

“Unë e kam përfunduar me kapele”, i tha ajo Dazed. “Por oh! Bleva një maskë. E mahnitshme! Një maskë me vija nga Marc Jacobs një ditë më parë. E mrekullueshme!”.

Ndërsa mund të mendoni se supermodelja zgjodhi mbulesën e fytyrës – të dashur nga të famshëm si Kanye West dhe Kim Kardashian – për të mbrojtur identitetin e saj, Moss tha se ajo nuk është një fanse e maskimeve dhe preferon të “mendojë se jam thjesht një person normal” pavarësisht famës së saj.

Reklama
Reklama

“Më pëlqen të jem në gjendje të eci në rrugë me qentë e mi”, tha 48-vjeçarja. “E bëj çdo ditë. Unë nuk bëj syze dielli, kapele dhe roje sigurie. Unë eci vetë në rrugë me qentë e mi. Dhe askush nuk shikon. Dikush mund të kërkojë një foto, dhe unë thjesht them jo”.

Kate Moss u ndje 'e cenuar dhe e frikësuar' gjatë xhirimit për Calvin Klein me Mark Wahlberg Kate Moss u ndje 'e cenuar dhe e frikësuar' gjatë xhirimit për Calvin Klein me Mark Wahlberg

Ajo shtoi se “ka qenë rreth shumë njerëzve” që përpiqen të fshehin identitetin e tyre ndërsa janë jashtë, por “sa më shumë ta bëjnë këtë, aq më shumë vëmendje marrin”. /Telegrafi/