Mësoni si t’i kombinoni çizmet e shkurtra në mënyrë që të arrini dukje efektive dhe seksi, që të tërhiqni vëmendjen kudo që të shfaqeni…

Për çfarëdo që të jetë fjala, jemi të sigurt që ndonjëherë ju nevojitet inspirim stilistik – aq më parë atëherë kur dëshironi të lini përshtypje të mirë, apo të ngrini një dozë joshjeje? – transmeton Telegrafi.

Dhe derisa adhurojmë dukjen ‘cool’, të shkujdesur dhe të rehatshme, këtë vjeshtë kemi dëshiruar që të arrijmë edhe dukjen seksi, për ç’arsye kemi vendosur që të shikojmë se çfarë na kanë përgatitur blogeret e famshme.

Siç edhe kemi pritur, këto dama trendi kanë bërë truke të mrekullueshme– kanë kombinuar modelet e pazakonshme, kanë shtuar aksesorë dhe detaje të cilat kanë për qëllim dizajnë të suksesshëm dhe të guximshëm.

1

3

ankle boots, anya ziourova, atmosphere details, AUTUMN WINTER 2015-2016, AW 15-16, belt, black heels, FALL WINTER 2015-2016, fashion week, full length, FW, FW 15-16, heel ankle boots, horizontal, matching, PARIS, PFW, street style, total look, white dress, woman

johannaemmaolssonoutfits2016

winter-trends-2016-long-coats-1

2444dbb1eb4621d10c9b1e1c3963d9a2

FFN_IMAGE_51343088|FFN_SET_60075813

4

5

2

Processed with VSCOcam with hb1 preset

Processed with VSCOcam with hb1 preset