Ju lutemi, ndaloni së provuari të vini dhe hiqni thonjtë tuaj artificialë në shtëpi.

Mënyra më e sigurt dhe më efektive për të hequr thonjtë akrilik është duke shkuar në një sallon ku një teknik i trajnuar i thonjve mund të përdorë ilaçe dhe durim për t’i hequr me dëmtimin minimal.

Kjo u tha, por të shkosh në një sallon – nuk është domosdoshmëritë e mundur tani.

Dhe në këto kohë të rralla, të bezdisshme dhe të çuditshme duhet t’i drejtohemi metodave që mund t’i realizojmë në shtëpi.

Më poshtë ua sjellim një video e cila tregon hap pas hapi se si ta realizoni heqjen me sukses në kushte shtëpie: