Nëse jeni duke u përpjekur të kurseni para ose të shkoni në sallon nuk është thjesht një mundësi, nuk ka asnjëherë kohë të keqe për të zotëruar aftësinë që të bëni manikyrin tuaj në shtëpi.

Jo vetëm që ka një kënaqësi të vërtetë për të pikturuar thonjtë tuaj, por gjithashtu mund të ketë përfitime terapeutike. Por edhe nëse i përkushtoheni thonjve, mund të jetë e vështirë të merrni të njëjtat rezultate në shtëpi që jeni mësuar në sallon, transmeton Telegrafi. Kjo nuk do të thotë se është e pamundur të marrësh një manikyr të denjë për ta postuar, thjesht duhet pak praktikë dhe një metodë e mirë.

E tëra që duhet janë dhjetë hapa të thjeshtë:

Hapi i parë: Pastroni thonjtë tuaj me aceton.

Hapi i dytë: Prisni thonjtë nëse është e nevojshme dhe formësoni ata.

Hapi i tretë: Shtyni lëkurën tuaj të vdekur tek thonjtë.

Hapi i katërt: Lyej duart me serum që largon qelizat e vdekura.

Hapi i pestë: Hidratoni dhe zbutni duart.

Hapi i gjashtë: Aplikoni një shtresë bazë.

Hapi i shtatë: Aplikoni shtresën e parë të ngjyrës tuaj.

Hapi i tetë: Aplikoni shtresën e dytë të ngjyrës tuaj pas dy minutash.

Hapi i i nëntë: Përfundoni me një shtresë të sipërme.

Hapi i dhjetë: Pastroni skajet e përafërta dhe lërini thonjtë tuaj të thahen.

/Telegrafi/