0Shares

Frizerët e njohur na kanë rekomanduar frizura valëvitëse, romantike dhe fantastike për verën që po vjen!

Nuk ka mënyrë më të mirë që ta presim verën dhe kohën e ngrohtë me frizurën e re! – transmeton Telegrafi.

Duke gjykuar sipas damave të njohura dhe frizerëve të tyre, kemi gjetur vetëm shtatë frizura të mrekullueshme, të cilat do të barten gjatë kësaj vere, ndërkaq ne do t’ju propozojmë të mos e prisni verën, por që tani t’i provoni!

Flokë asimetrike

Jennifer Lawrence arriving at the 88th Academy Awards Ceremony held at the Dolby Theatre in Hollywood, California on February 28, 2016. (Photo by Sthanlee B. Mirador) *** Please Use Credit from Credit Field ***, Image: 275699110, License: Rights-managed, Restrictions: *** World Rights ***, Model Release: no, Credit line: Profimedia, SIPA USA

Wob (lob valëvitës)

14 April 2016 - Las Vegas, Nevada - Kristen Bell. 2016 CinemaCon Big Screen Achievement Awards at The Colosseum of Caesars Palace. Photo Credit: MJT/AdMedia *** Please Use Credit from Credit Field ***, Image: 281621640, License: Rights-managed, Restrictions: *** France OUT ***, Model Release: no, Credit line: Profimedia, SIPA USA

Balluke të veçuara

Balluke të veçuara

Shag me balluke të plota

Taylor Swift at the 2015 Billboard Music Awards held at the MGM Garden Arena in Las Vegas, USA on May 17, 2015., Image: 246211767, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Alamy

Shag modern

Dakota Johnson 19th Annual Hollywood Film Awards at The Beverly Hilton Hotel November 1, 2015 - Beverly Hills, California CelebrityPhoto. com, Image: 264834947, License: Rights-managed, Restrictions: WORLD RIGHTS excluding USA, South Africa, Australia and Germany - Fee Payable Upon Reproduction - For queries contact Photoshot - sales@photoshot.com London: +44 (0) 20 7421 6000 Florida: +1 239 689 1883 Berlin: +49 (0) 30 76 212 251, Model Release: no, Credit line: Profimedia, Uppa entertainment

Midi

June 1, 2015 - New York, New York, U.S. - KARLIE KLOSS attends the 2015 CFDA Fashion Awards.Alice Tully Hall, NYC.June 1, 2015.Photos by , Photos Inc 2015., Image: 247275726, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press - Entertaiment

Frizura të shprishura (të gafrruara)

30 January 2016 - Los Angeles, California - Kate Mara. 22nd Annual Screen Actors Guild Awards held at The Shrine Auditorium. Photo Credit: Byron Purvis/AdMedia *** Please Use Credit from Credit Field ***, Image: 272812208, License: Rights-managed, Restrictions: *** France OUT ***, Model Release: no, Credit line: Profimedia, SIPA USA

/Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)