Shkupi mbrëmë ishte pjesë e aksionit global “Ota e planetit Tokë” dhe në kohëzgjatje prej një ore shkyçën ndriçimet në disa objekte dhe lokacione në qendër të qytetit, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Në periudhën prej 20:30 deri 21:30 në errësirë ishte sheshi “Maqedonia”, Ura e Gurit, Kalaja e Shkupit, Ura “Syri” dhe Ura e Arteve.

Ky manifestim botëror është i mbështetur nga organizata WWF dhe po zbatohet në 170 shtete në gjithë botën./Telegrafi/