Ka çifte që thjesht nuk mund të mbajnë një martesë të suksesshme, pavarësisht sa shumë përpiqen.

Partnerët në marrëdhënie të tilla thjesht nuk janë të pajtueshëm për sa i përket interesit romantik.

Sipas astrologjisë, këto janë shenja të zodiakut që mund të kenë një martesë të vështirë:

Dashi

Dashi ka një natyrë të vështirë dhe zemërohet me provokimin më të vogël. Është shumë e vështirë për të mbajtur Dashin të qetë në situata të vështira, veçanërisht gjatë grindjeve martesore. Pasi qetësohen përfundimisht, përpiqen të kërkojnë falje, por për partnerin bëhet gjithnjë e më e vështirë ta durojë.

Binjakët

Të lindurve në këtë shenjë nuk u pëlqen ideja për të qenë vetëm me një person gjatë gjithë jetës së tyre. Përveçse janë të zënë me oraret e ngjeshur, vështirë se ndajnë kohë për bashkëshortin, për këtë arsye distancohen nga njëri-tjetri.

Virgjëresha

Virgjëreshat janë jashtëzakonisht të fokusuar në arritjen e përsosmërisë në të gjitha aspektet e jetës së tyre, duke përfshirë marrëdhëniet dhe martesën. Kjo shkakton probleme serioze në martesën e tyre, sepse partneri i tyre ndihet i frustruar sepse ai duhet të jetë absolutisht i përsosur në çdo gjë.

Akrepi

Ata nuk lejojnë askënd t’u afrohet me të vërtetë, madje as bashkëshortin e tyre, nga frika se mos i lëndojnë. Por sapo i dorëzohen një personi, ata nuk mund të qëndrojnë larg, edhe nëse kjo do të thotë shkelje e privatësisë dhe hapësirës personale. Janë ata që duan të kenë fuqi në një lidhje.

Bricjapi

Bricjapët janë punëtorë të mëdhenj që mendojnë vetëm për punën dhe karrierën e tyre. Kjo është shumë zhgënjyese për partnerin e tyre që dëshiron të kalojë kohë cilësore me ta. Mund të jetë shumë e vështirë të merreni me Bricjapët.