Keni menduar ndonjëherë pse disa njerëz duket se janë shoferë natyralë ndërsa të tjerët duket se e kanë të vështirë të jenë në timon? Epo, mbase ka një arsye pse shumë bëjnë dhjetë përpjekje për të kaluar provimin e makinës dhe të tjerët kanë sukses me herën e parë.

Hulumtimi i ri ka zbuluar se zakonet e vozitjes mund të diktohen nga shenja jonë e horoskopit , dhe është një lajm i keq për personat me shenjën e Demit.

Sipas hulumtimit, Akrepat janë drejtuesit më të mirë, pasi kanë më pak të ngjarë të bëjnë një kërkesë për sigurimin e makinës. Kur bëhet fjalë për parkimin, Gaforret janë më të sigurt, me 61 për qind që pretendojnë se rrallë kanë pengesa kur parkojnë automjetin e tyre. Astrologu i famshëm, Debbie Frank beson se kjo është për shkak se Gaforret janë të kujdesshëm nga natyra.

Edhe pse ngasja e makinës mund të duket si një punë e përditshme për shumicën prej nesh, Virgjëreshat kanë më shumë gjasa të kënaqen me ngasjen, me 26 për qind që bëjnë një udhëtim në makinë pa ndonjë arsye. Nga ana tjetër, Peshoret nuk e gjejnë qetësimin e makinës dhe janë shoferët më të zemëruar, ndërsa Binjakët janë shoferët më të qetë me 19 për qind që pretendojnë se nuk kanë përjetuar kurrë tërbim në rrugë.

Sipas Frank, kjo është për shkak se Virgjëreshat drejtohen nga Mërkuri – planeti i automjetit dhe lëvizshmërisë – gjë që sugjeron që ata të mendojnë gjatë ngasjes. Dashi duket të jetë shoferi më i vrazhdë, megjithatë shumica e pranojnë se rrallë u lëshojnë vendin makinave të tjera, ndërsa 84 për qind e Shigjetarëve pranojnë se janë gjithmonë të sjellshëm në rrugë.

Bëni kujdes nëse një Dem po drejton makinën, pasi ata vlerësohen si shoferët më të këqij pasi kanë pranuar që shpesh e kanë të vështirë të parkojnë makinën e tyre.

Ju gjithashtu duhet të jeni të kujdesshëm kur udhëtoni me Luanin, pasi 37 për qind e personave të kësaj shenje pas anketimit thonë se ata zakonisht injorojnë kufirin e shpejtësisë! Sidoqoftë, mund të ndiheni më të sigurt në vendin e pasagjerit me një Bricjap pas timonit, me 45 për qind të tyre që pretendojnë se nuk e thyejnë kurrë kufirin e shpejtësisë.

Shumica e shoferëve do të pranojnë që kanë një makinë ëndërr që do të dëshironin ta zotëronin, por sipas Privilege, të kesh një makinë të këndshme është shumë e rëndësishme për Dashin, me 25 për qind që pranojnë se të kesh një makinë më të mirë se miqtë ose familja e tyre është një përparësi.

Në të kundërt, Akrepave nuk u intereson shumë se çfarë makine drejtojnë, me 88 për qind që nuk janë të interesuar të blejnë një makinë që bie shumë në sy. Pretendohet se Akrepat e kuptojnë se pushteti qëndron brenda vetes, kështu që ata nuk janë aq konkurrues apo nuk duan të bien shumë në sy. /Telegrafi/