Këshilli organizativ i fshatit Shajkoc të Podujevës, ka shtuar një iftar për rreth 250 bijat e fshatit.

Ato u thirrën në një iftar të përbashkët, të organizuar ekskluzivisht për to.

Darka dhe ndeja në muajin e Ramazanit u mundësua nga mërgata e këtij fshati, transmeton Klan Kosova.

Ky iftar pati qëllim ruajtën e lidhjeve farefisnore.