Nëse ka një njëri të famshëm, tek i cili të gjithë dyshojmë për sekretin e rinisë së përjetshme, për burimin e energjisë dhe vitalitetit, ajo është domosdoshmërisht Jennifer Lopez

Në një mënyrë egoiste, artistja e famshme botërore i bën të gjithë kurioz rreth stilit të jetës dhe asaj që qëndron mbas trupit të tonifikuar, lëkurës plot shkëlqim dhe energjisë së pashoq që ajo e transmeton edhe në publik.

Megjithatë, kjo nuk është vetëm dukja. Ajo mban një orar intensiv, i cili është i mbushur me paraqitje televizive, shfaqje duke kënduar, duke bërë fotografi, dhe më shumë, por kurrë nuk duket se është lodhur.

Është provë se ajo jo vetëm që ngjan shumë më e re se mosha reale, por ajo gjithashtu ka nivelet e energjisë dhe jetesën aktive tipike për dikë në moshë më të vogël se Jennifer.

Për fatin tonë të mirë, këngëtarja u rrëfye për “InStyle”. Ajo foli për karrierën, objektivat dhe rutinën e saj të mirëqenies.

Sekreti i Lopez për rininë e përjetshme është kaq i thjeshtë. Ajo shmang tre gjëra: kafeinën, alkoolin dhe mungesën e gjumit.

Kjo është, natyrisht, në krye të një stili jetese aktiv që përfshin kardio, vallëzim, dhe fitness.

Të gjithë e dimë rëndësinë e gjumit të qëndrueshëm dhe të shëndetshëm. Ai mban trurin tonë dhe funksionimin e trupit në mënyrë të përshtatshme. Pa të, mund të vuajmë nga stresi, shenjat e avancuara të plakjes, etj. Sa i përket alkoolit, ajo gjithashtu mund të çojë në një mori çështjesh duke përfshirë inflamacionin, lëkurën e thatë, etj. Kafeina, nga ana tjetër, nuk duket të jetë aq e prerë dhe e thatë. Ndërsa shmangia e kafeinës së tepërt inkurajohet tërësisht, sepse nuk është e këshillueshme.

Tani që edhe ju i mësuat tre sekretet e thjeshta që qëndrojnë pas rinisë së përjetshme të Jennifer Lopez, mos prisni gjatë, por bëjini pjesë të stilit tuaj të jetesës. /Telegrafi/