Po festohet dita më e madhe e shqiptarëve, 28 Nëntori, Dita e Flamurit kombëtar.

Reklama

Nëntori përfaqëson gjithçka për shqiptarët, ngërthen përpjekjet për liri dhe bashkim.

Por, në këtë 28 nëntor, 106 vjetorin e pavarësisë së Shqipërisë dhe Ditën e Flamurit, sa janë të bashkuar shqiptarët?


Shkarkoni aplikacionin Pyper – iOS. 

Shkarkoni aplikacionin Pyper – Android.


Ndër shekuj e ndër gjenerata është mësuar se vetëm një Shqipëri e madhe e bashkuar është e fortë dhe sjell qetësi ndër shqiptarët.

Por, sa është i fortë sot ky ideal? A do të votonit sot për një bashkim me Shqipërinë?

Në këto dhe pyetje tjera që lidhen me festën e 28 Nëntorit, mund të përgjigjeni në sondazhin e platformës më të avancuar teknologjike, Pyper.

Reklama

Me një shkarkim të vetëm ju mund të regjistroheni dhe të merrni pjesë në këtë dhe në sondazhe tjera, dhe për pyetësorët e plotësuar ju do të fitoni “rollerë” që mund t’i konvertoni në bonuse si mbushje.

Reklama

Rezultati i sondazhit publikohet sonte në mbrëmje në portalin Telegrafi!

Urime 28 Nëntori…


Shkarkoni aplikacionin Pyper – iOS. 

Shkarkoni aplikacionin Pyper – Android.


/Telegrafi/