Tani jemi vetëm disa orë larg nga zbulimi i Sony PS5 nesër në PlayStation 5 Showcase, një ngjarje që pritet të shohë çmimin e PS5 dhe datën e lëshimit të konfirmuar, si dhe kohën e fillimit të porosive të PS5 .

Rrjedhja, e cila mund të shihet më poshtë, tregon një imazh të inventarit nga një prej kompjuterëve të brendshëm të dyqanit dhe tregon shënimet për “PS5 1” dhe “PS5 2”, si dhe “Xbox One Serie X1” dhe “Xbox One Serie X2”, shkruan T3.

Siç mund të shihet, PS5 1 kushton 499,90 euro, ndërsa PS5 2 kushton 399,90 euro. Mendohet se PS5 1 është më i shtrenjtë sepse është konsolë e plotë, dhe është Digital Edition.

Përveç kësaj, ne tani e dimë që në Evropë, Xbox Serie X janë me pakicë përkatësisht nga 499 euro dhe 299 euro.

Këto pikë çmimi mbështeten gjithashtu nga një rrjedhje tjetër e çmimeve nga përdoruesi i Twitter @AllGamesDelta. /Telegrafi/