Kuvendi ka rrezuar dekretet e presidentit Ilir Meta sa u përket Kodit Penal dhe Ligjin e Akademisë së Shkencave.

85 vota kundër, 11 pro dhe dy abstenim, ky ishte rezultati i votimit për kodin penal.

Dekreti për ligjin e Akademisë së Shkencave mori 78 vota kundër dhe 20 pro.

Po ashtu, është miratuar edhe vendimi për anëtarët zëvendësues në komisione. /Telegrafi/