E dini mirë, nuk ka asgjë më bukur se pirja e kafes së parë të mëngjesit në ballkonin përplot me lule derisa ju ngrohin rrezet e para të diellit

Nëse ende nuk keni filluar me punët, ju kemi përgatitur disa ide për dekorim të cilat mund t’ju jenë të dobishme dhe interesante, transmeton Telegrafi.

A post shared by lifeof2men (@lifeof2men) on May 24, 2017 at 7:05am PDT

Mënyra më e thjeshtë që të rregulloni ballkonin për pranverë është që të shtoni lule në saksi, apo në vazo në mënyrë që të krijoni atmosferën e vërtetë pranverore.

Nëse nuk keni hapësirë të mjaftueshme, përdorni saksi të cilat do t’i varni në mur.

Nëse keni mundësinë e këtillë do të jetë fenomenale që në tarracë të vendosni kolovajzë.

A post shared by interiordesign | architecture (@mimaristiller) on Feb 27, 2019 at 12:23am PST

Shikoni edhe disa ide se si ballkoni të bëhet këndi juaj i pëlqyer për pushim:

A post shared by S.Timothée (@st_falhanor) on Mar 3, 2019 at 11:27am PST

A post shared by 🌱ecofynd🌿 (@ecofynd) on Feb 19, 2019 at 7:34pm PST

A post shared by Anupma (@anupmar) on Feb 16, 2019 at 9:49pm PST

/Telegrafi/