Brabus nuk është padyshim emri i parë që na vjen në mendje kur bëhet fjalë për Rolls-Royce, por kjo kompani akorduese tani ka zbuluar projektin e saj të ri të bazuar në modelin më të fundit Ghost.

Puna e Brabus është gjithmonë e niveleve të larta ndërsa ekspertët befasuan pozitivisht edhe këtë herë, sepse sedani luksoz duket më agresiv dhe ka akoma më shumë fuqi.

Ghost ndoshta nuk është një makinë që ka nevojë për përmirësime të performancës, por Brabus e ka bërë këtë dhe ka përgatitur një paketë aksesorësh me fibër karboni. Paketa përfshin një spoiler të përparmë që montohet në parakolpin e fabrikës, hyrjet anësore të ajrit, një spoiler delikate buzësh, një shpërndarës karboni dhe përfundime të reja të tubit të shkarkimit.

Reklama
Reklama

Ghost tani duket më sportiv dhe ngritja në boshtin e përparmë me shpejtësi të lartë është gjithashtu e minimizuar.

Më e rëndësishmja, paketa Brabus përfshin gjithashtu një rritje të fuqisë, e cila mundësohet duke hartuar njësinë ECU dhe duke instaluar një sistem shkarkimi opsional me performancë të lartë. Motori tani zhvillon 700 hp dhe 950 Nm çift rrotullues, një rritje prej 129 hp dhe 100 Nm. Ghost tani përshpejton nga 0 në 100 në vetëm 4.6 sekonda, por shpejtësia maksimale është ende e kufizuar në mënyrë elektronike në 250 km/h.

Brabus ka përgatitur gjithashtu katër grupe të reja me rrota 21 dhe 22 inç, dhe premton përmirësimin e trajtimit dhe optimizimin e ventilimit dhe ftohjes së frenave, gjë që është padyshim e nevojshme për një makinë kaq të fuqishme. Moduli i pezullimit ajror me pezullim të ulët i projektuar posaçërisht përshtatet në mënyrë të përkryer me buzët e reja më të mëdha, dhe Ghost ulet deri në 30 mm. /Telegrafi/

Reklama