LAJMI I FUNDIT:

Rëndësia e shkathtësive kompjuterike për studime

Rëndësia e shkathtësive kompjuterike për studime

Teknologjia ka shkelur në çdo aspekt të jetës sonë. Kompjuterët janë bërë një pjesë e pazëvendësueshme e edukimit. Nuk ka dyshim se kompjuterët dhe teknologjitë e tyre kanë përmirësuar mësimdhënien dhe të nxënit në shkolla. Prandaj, rëndësia e njohurive kompjuterike është rritur me kalimin e viteve dhe është bërë thelbësore që studentët të njohin kompjuterin.

Njohuria kompjuterike është aftësia ose njohuria për të përdorur kompjuterët në mënyrë efikase dhe efektive. Përvetësimi i njohurive kompjuterike do të përmirësonte shumëfish procesin e të mësuarit për studentët. Për më tepër, studimet kanë treguar se studentët që njohin kompjuterin kanë performancë më të mirë.

Në internet, studentët kanë akses në një det informacionesh dhe do të jenë në gjendje të marrin përgjigje për pothuajse çdo pyetje. Kjo e bën më të lehtë për ta që të bëjnë kërkime dhe të nxjerrin përfundime vetë. Është e lehtë për studentët të kenë akses në materialet e studimit si dokumente kërkimore, video, imazhe, etj. Këto materiale studimi mund të lehtësojnë procesin e të mësuarit dhe t’i ndihmojnë studentët të kuptojnë lehtësisht konceptet e të mësuarit.

Kolegji Universum ka një ndër laboratorët më të sofistikuar kompjuterik, gjë që ju ndihmonë studentëve tanë të kenë më të lehtë qasjen në informacione dhe materiale.

Për më shumë informacione kontaktoni në:

Nr.tel: +383 44 144 062

E-mail: info@universum-ks.org

Facebook: Kolegji Universum

Instagram: universumcollege

Artikull i sponzorizuar

Në trend Ekonomi

Më shumë
Subvencione nga qeveria për pompat termike - zgjidhni ECOTEK për ngrohjen e shtëpisë tuaj

Subvencione nga qeveria për pompat termike - zgjidhni ECOTEK për ngrohjen e shtëpisë tuaj

ECO TEK
Instituti GAP përmes grafike paraqet komunat në Kosovë që kanë pagën më të lartë dhe me të ulët në sektorin privat

Instituti GAP përmes grafike paraqet komunat në Kosovë që kanë pagën më të lartë dhe me të ulët në sektorin privat

Ekonomi
Hapet Thirrja Publike për subvencionim të pajisjeve efiçiente për ngrohje, qytetarët mund të aplikojnë deri më 22 nëntor

Hapet Thirrja Publike për subvencionim të pajisjeve efiçiente për ngrohje, qytetarët mund të aplikojnë deri më 22 nëntor

Ekonomi
Ngjarja e vitit në American Retail Park në Pejë

Ngjarja e vitit në American Retail Park në Pejë

American Retail Park
Prishtina Mall përgatitet për hapjen e Zara, Bershka, Pull&Bear dhe Stradivarius

Prishtina Mall përgatitet për hapjen e Zara, Bershka, Pull&Bear dhe Stradivarius

Prishtina Mall
Në cilat vende Kosova eksporton më së shumti, e nga kush importojmë?

Në cilat vende Kosova eksporton më së shumti, e nga kush importojmë?

Ekonomi
Kalo në kategori