Familja e Rejhane Begollit nga Peja, përsëri është duke kërkuar ndihmën e bamirësve për të mbledhur të holla, që do t’i mundësonin asaj edhe një intervenim tjetër që duhet ta kryej në Turqi.

Rejhane Begolli disa herë ka pasur intervenime, dhe ka vendosur një stendë, ndërsa asnjëra nga këto intervenime të bëra në Turqi, nuk kanë pasur sukses.

Asaj i duhen edhe 25 mijë euro që brenda tri ditësh të udhëtoj edhe njëherë për në Turqi.

Kërkesës së familjes Begolli i është përgjigjur edhe Shoqata Jetimat e Ballkanit, e cila ndihmoi me 1 mijë euro, dhe ftoi të gjithë njerëzit e vullnetit të mirë që t’i dalin në ndihmë.

Për të dhuruar para për shërimin e Rejhane Begollit mund ta bëni përmes faqes GoFundMe, duke klikuar KËTU.