Një ngjarje e rëndë është filmuar në Lezhë, ku prifti Ortodoks i Lezhës, Koço Kapedani është sulmuar nga punëtori i një firme private.

Reklama

Në video shihet se, Kapedani shkon të ballafaqohet me punëtorin, por ky i fundit në konflikt e sipër e qëllon me një çekan në pjesën e shpatullës dhe në kokë.

Rasti i rëndë të fjalë është denoncuar me pamje nga kryetari i FRPD-së në Lezhë, Albert Loçi. /TCH/