Pas rastit “Dhoma publike”, sot në Shkup u mbajt protestë në të cilën të pranishmit kërkuan dënime për ata që publikojnë fotografi komprometuese të grave.

Marshi protestues filloi para MPB-së dhe vazhdoi deri në Prokurorinë Themelore Publike.

“Kërkojmë dënime për të gjithë administruesit e grupeve të këtij lloji që shpërndajnë informacione të vajzave dhe grave, jo vetëm në ‘Dhomë publike”, kërkojmë nga Kodin Penal të vendoset edhe shqetësimi në internet”, thonë organizatorët e marshit protestues.

Ata u bëjnë thirrje institucioneve të veprojnë dhe të mos i zë gjumi për shkak se gratë që kanë qenë të shqetësuara seksualisht nuk kanë paraqitur në polici pikërisht për këtë arsye./Telegrafi/