Shtëpitë e njohura të modës kanë bërë ridizajnim të modelit të kombinezonit popullor, mirëpo akoma është kjo pjesë e përsosur dhe elegante e rrobave

Kjo rrobë, njësoj në mënyrë efektive mund të vishet gjatë ditës dhe në takimet e mbrëmjeve.

Nëse dëshironi të jeni elegante dhe me stil, pa u lodhur shumë, kombinezoni është pjesa më e preferuar e rrobave, transmeton Telegrafi.

Zgjedhja është e madhe dhe gjithsesi blerja e një rrobe të tillë do të ishte investim i mirë për këtë sezon.

Kombinezoni, pos që është trend, është edhe shumë praktik, të cilin mund ta vishni edhe me këpucë dhe ta stilizoni me stoli në mënyra të ndryshme dhe t’ia përshtatni çdo rasti.

Po ju prezantojmë 5 dama dhe veshjet e tyre elegante, në të cilat pjesë kryesore, natyrisht, është kombinezoni.

Victoria Beckham

Kendall Jenner

Blake Lively

Olivia Palermo

Rosie Huntington-Whiteley

/Telegrafi/