Astrologët pohojnë se shenja e Zodiakut në të cilën lind një person ndikon në shumë tipare të karakterit dhe madje edhe në aftësitë në shtrat.

Sipas Zodiakut, dashnorët më të mirë dhe më të aftë kanë lindur në shenjat e mëposhtme:

Akrepi

Kjo është padyshim shenja më e pasionuar e Zodiakut. Akrepi është një dashnor me një instinkt të lindur seksual. I pëlqen seksi i egër në poza të pazakonta dhe vende të çuditshme dhe emocionohet nga çdo gjë e re.

Shenja Zodiakut që jetojnë duke krijuar tensione dhe probleme për të tjerët Shenja Zodiakut që jetojnë duke krijuar tensione dhe probleme për të tjerët

Përveçse i pëlqen të brendshmet provokuese, asaj i pëlqen të luajë lojëra në shtrat dhe i pëlqen të fitojë partnerë.

Kur kjo shenjë të gjejë partnerin ideal, ajo do të dashurohet sinqerisht dhe do ta kënaqë atë në çdo gjë, edhe në shtrat. Për akrepat, seksi është një element i rëndësishëm në jetë.

(Foto: Pixers)

Dashi

Dashi posedon energji dhe pasion të jashtëzakonshëm. Për të tërhequr vëmendjen e Dashit, duhet të jeni interesant për të. Nëse personat e lindur në këtë shenjë hyjnë në një lidhje me dikë që nuk është i disponueshëm për sfida, një partner i tillë do t’i mërzitë shpejt dhe do të kërkojë argëtim diku tjetër.

Lidhja ndërmjet shenjës së horoskopit dhe cilësitë e mashkullit ideal Lidhja ndërmjet shenjës së horoskopit dhe cilësitë e mashkullit ideal

Përveç faktit që personat në shenjën e Dashit janë dashnorë të mëdhenj, orekset e tyre seksuale janë të vështira për t’u ndjekur.

Seksi në shtrat është shumë i mërzitshëm për ta, ndaj e praktikojnë kudo që të kenë mundësi. /Telegrafi/