Goop për jashtëqitjen e bebit tuaj?

Kur marka luksoze e Wellness e Gwyneth Paltrow njoftoi se po lansonte “The Diaper” të mërkurën – një “pelenë e re njëpërdorimshme e veshur me lesh të virgjër alpaka dhe e fiksuar me gurë të çmuar qelibar, të njohur për vetitë e tyre të lashta të pastrimit emocional” me çmim 115 euro për një paketë me 12 pelena – njerëzit ishin të tronditur, por jo të befasuar .

Në fund të fundit, kjo është e njëjta kompani që solli një qiri me aromë vagine në vlerë prej 72 euro, një lodër seksi me 24 karatë ari dhe udhërrëfyes dhuratash “qesharake, por të mrekullueshme” me sugjerime që kushtojnë deri në gjashtë shifra.

“A është kjo një skemë SNL?”, komentoi një person në Instagram, ndërsa një tjetër pyeti, “A është dita e gënjeshtrave të prillit?”.

Por të mërkurën mbrëma, marka e famshme ka zbuluar në një deklaratë për shtyp se ekziston vetëm një kuti me pelena të çmuara, “sepse ato nuk janë vërtet në shitje”.

View this post on Instagram

A post shared by goop (@goop)


Goop po bashkëpunon me Baby2Baby për të nxitur një ndryshim në taksën e pelenave, me donacionet për organizatën duke ndihmuar gjithashtu ata që preken nga mungesa e formulave dhe probleme të tjera familjare. /Telegrafi/