Ekzistojnë shenja të dukshme të cilat tregojnë që do të keni jetë të gjatë

A do të jetoni gjatë, kryesisht varet na gjendja e përgjithshme shëndetësore e njerëzve. Kujdesi për trupin dhe mendjen, është një ndër kushtet kryesore të jetës së gjatë, transmeton Telegrafi.com

Po ju sjellim pesë shenja të cilat ju tregojnë që do të jetoni më gjatë se moshatarët tuaj:

1. Jeni më të organizuar, dëshironi të planifikoni të ardhmen

Është fakt që janë të vetëdijshëm dhe rregullisht shkojnë për t’u vizituar te mjeku dhe zbulojnë me kohë sëmundjen.

2. Keni indeks normal të masës trupore

Shëndeti varet nga mbipesha apo trupi i hajthëm.

3. Dukeni më i ri se shumica e personave të gjeneratës suaj

Nëse nuk pini duhan, nuk pini alkool dhe i kushtoni kujdes çfarë hani, kjo do të thotë që rregullisht do të dukeni më i ri.

4. Bëni jetë aktive shoqërore

Keni përkrahje të fortë në mesin e miqve, fëmijëve, familjes.

5. Rrezatoni pozitivitet

Më lehtë i përballoni të gjitha problemet, sepse jeni gazmor dhe pozitiv. /Telegrafi/