0Shares

Ulja e përdorimit të drogave dhe më shumë informim për pasojat, si edhe mbështetje për personat që kanë nevojë për ndihmë, janë qëllimet e projektit ”Këshillimore për parandalim dhe përdorim të trogave”, që financohet nga Bashkia e Shkupit, përcjell Telegrafi Maqedoni.

Bëhet fjalë për projekt të Bashkisë së Shkupit, i realizuar në bashkëpunim me Asociacionin për edukim shëndetësor dhe hulumtime – HERA dhe me dhjetë shkolla të mesme të Shkupit.

Projekti është zbatuar në gjashtë vitet e fundit. Këshillimorja gjendet në Vodno dhe punon në kuadër të shërbimit ”Dua të di” të HERA./Telegrafi/

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)