Shumica e grave do të pajtohen që veshja e takave të larta është e pakëndshme dhe mjaft e dhimbshme, veçanërisht në dasmë, kur duhet t’i vishni për 5 ose më shumë orë, dhe pjesën më të madhe të ditës e kaloni në këmbë, e ndjekur nga një natë e gjatë e vallëzimit.

Për më shumë, disa grave thjesht nuk u pëlqen se si duken takat e larta, dhe kjo është arsyeja pse Converse krijoi ​​Koleksionin e tyre të “Sneakers Converse Wedding”. Po ashtu është!

Tani mund të vallëzoni në natën tuaj më të rëndësishme, rehatshëm dhe në stil me modelin e përjetshëm të Converse, transmeton Telegrafi.

Ekzistojnë disa stile dhe ato përfshijnë shumë tipare elegante mbi to.Secila prej këpucëve është në dispozicion në disa stile të ndryshme, dhe ju gjithashtu mund të rregulloni atlete tuaj në mënyrë që ato të shkojnë më mirë me veshjen tuaj.