A keni edhe ju probleme për të parkuar veturën tuaj në këtë mënyrë?

Videoja gazmore nga Spliti i Kroacisë, e cila tregon një shofer që tenton të parkojë paralelisht, ka bërë rajonin të qeshë.

Ndonëse mes dy veturave të parkuara kishte rreth 8 metra hapësirë të lirë, ky proces zgjati mjaft, ndaj në rrjetet sociale dolën komente me pyetjen.

“A ju kanë mësuar parkimin paralel në autoshkollë?”, ishin pyetjet më të shpeshta të komentuesve.

Shikoni videon e mëposhtme dhe jepni mendimin tuaj. /Telegrafi/