Fansat e gorillave do të jenë në gjendje të fluturojnë në kokën e përbindëshit pasi të vizitojnë parkun japonez.

Mund ta imagjinoni të lëvizni në gojën e gorillës? Epo, tani keni një shans ta bëni atë. Por, duhet të shkoni në Japoni për t’i kthyer ëndrrat tuaja në realitet.

Ne jemi në mes të vitit më të keq ndonjëherë dhe Japonia vendosi të argëtojë si vendasit ashtu edhe turistët.

Ata hapën muzeun e parë gorilla, duke ofruar krijime të përmasave reale.

Është një park argëtimi në ishullin Awaji në Hyogo, Japoni, ku statuja e gorillës do të jetë një nga atraksionet kryesore.

Ekziston gjithashtu një linjë ‘zip-line’ që dërgon vizitorët drejt në gojën e përbindëshit.

Kështu do të duken ushqimet që shërbehen aty:

Ky muze për fazën e parë do të jetë i hapur deri në fund të muajit gusht, ndërsa organizatorët po bëjnë përpjekje të arrijnë të organizojnë edhe një fazë të dytë. /Telegrafi/