0Shares

Nuk keni nevojë të keni shumë para që të visheni në mënyrë moderne, nevojitet vetëm të jeni kreativë.

Thjesht, merrni getet e vjetra të cilat edhe ashtu mendoni t’i hidhni poshtë. Pastaj rrafshoni mirë dhe pritni atë pjesën mes këmbëve.

Pjesën e prerë mund ta përpunoni me tegel apo thjesht ta lini ashtu të prerë.

Vishni getet si fanellë, me kusht që nëpër prerjen e re të kaloni kokën.

Keni përftuar top-model të mrekullueshëm vetëm për pak sekonda, transmeton Telegrafi.

Të Ngjajshme
Shfaq Komentet (0)