Banka ProCredit ka lansuar ofertën më të re për kredi për blerjen e shtëpisë, banesës dhe patundshmërive me normë shumë të favorshme të interesit duke filluar nga 3.84%.

Përparësitë në bankën ProCredit:

• Normë të favorshme
• Proces i thjeshtë i aplikimit
• Trajtim i shpejtë i aplikacioneve

APLIKO ONLINE KËTU

Si të aplikosh online?

Kalo rrogën në ProCredit dhe përfito nga kjo mundësi si dhe shfrytëzo shërbimet tjera të ofruar nga banka ProCredit për një bankim efikas dhe modern. Bëhu klient i yni, apliko online.

Oferta vlen deri më: 30 qershor 2021