Nëse jeni të brengosur me përbërësit që gjenden në shamponët komercial, atëherë nuk jeni e vetme

Të gjithë njerëzit janë të brengosur me produktet që i përdorin për t’i pastruar flokët, e ku shumica e meshkujve i fajësojnë këto produkte për rënien e flokëve, transmeton Telegrafi.

Shamponët të cilët përmbajnë detergjentë të dëmshëm janë tejet të dëmshëm për flokët, e veçanërisht nëse bëni dush thuajse çdo ditë.

Sidoqoftë, për këtë ka shpëtim! Shamponi i prezantuar më poshtë, të cilin mund ta përgatitni vet në shtëpi, përmban pak substanca të dëmshme dhe nuk i ka të njëjtat efekte të ashpra si shamponët komercial.

Përbërësit:

– Gjysmë gote ujë

– Gjysmë gote sapun të lëngshëm

– Gjysmë luge gjelle vaj kanola ose perime

Vetëm i përzieni të gjithë përbërësit dhe produktin e fituar e futni në një mbajtës të pastër plastike.

Shamponin e përdorni siç bëni gjithmonë, por preferohet t’i pastroni flokët me ujë të ftohtë. /Telegrafi/