Ryan është një Youtuber 7 vjeçar i cili është renditur nga Forbes si një prej yjeve më të paguar të Youtube.

Aktualisht ai numëron 17.3 milionë abonentë dhe videot e tij, janë parë 25 miliardë herë. Deri sa vitin e kaluar ka fituar 22 milionë euro, ndërsa më 2006 kishte fituar 11 milionë, që janë jo pak për një fëmijë i cili i ka mbushur vetëm 7 vjeç

Puna e tij, është të bëjë vështrimet e lojërave. Kanali i tij, në Youtube quhet “Ryan ToysReview”.

E gjitha ajo që bën Ryan është të marrë një lojë dhe ta shikoni teksa luan me të deri ditën tjetër kur merr diçka të re, shkruan Telegrafi.

Shkrimi më gjerësisht në anglisht KËTU. /Telegrafi/

Kanali i tij, në Youtube me mbi 17.3 milionë abonues.

https://www.youtube.com/channel/UChGJGhZ9SOOHvBB0Y4DOO_w