Qendra moderne e bukurisë dhe estetikës, Face & Body Care, duke pasur parasysh dëshirën e madhe të njerëzve për heqje permanente të qimeve, ka prezantuar super ofertën për depilim me laser.

Super oferta përfshin 5 seanca + 1 gratis, me një çmim prej vetëm 49 eurove për seancë.

Përveç çmimit jashtëzakonisht të volitshëm, heqja e qimeve me laser është prej metodave më të avancuara bashkëkohore e cila preferohet nga të gjithë sepse është procedurë e lehtë, pa dhimbje, e shpejtë dhe pa efekte anësore.

Vlen të ceket se Face & Body Care ju mundëson që të paguani edhe me këste.

Për më shumë vizitoni Face & Body Care që gjendet në rrugën Mark Dizdari afër shkollës “Hasan Prishtina” apo kontaktoni në:

Nr. Tel/Viber: +38349 226 006 dhe Facebook dhe Instagram.